2014. június 29., vasárnap

SzupeRmami Szerezd Vissza a Tested - Első nap lelkesítése

Kedves SzupeRmamik!

A mai nap az első igazi Életmód váltó napunk. Arra kérnélek Benneteket, hogy adjatok időt magatoknak. Ha nekiálltok az edzésnek, - ami egyébként előre megnézve tök könnyűnek tűnhet - ne szegje kedveteket, ha picikét nehezebben megy az elején. Mindig nehéz lesz a tréning, mert én egy gonosz manó vagyok és úgy alakítom az edzésterveteket, hogy megcsinálható legyen, de érezzétek az ingert. Soha ne feledjétek, akkor történik bármilyen változás, ha azon a komfort zózán kívül dolgoztok és kényelmetlenül érzitek kicsit magatokat. Fájdalom nélkül nincs fejlődés! Nincsen és kész! Bárki bármit mond, ígér, hogy ennyiért meg annyiért le tud úgy fogyasztani, vagy meg tud úgy izmosítani, hogy a kisujjadat elég mozgatnod, abból is a legutolsó ujjpercet csak és közben nutellás túrótortát ehetsz a másik kezeddel pizzába csomagolva, ilyen sajnos nem létezik. Pulzusemelkedés nélkül nincs zsír (helyesebben kalória) felhasználás, ha úgy tetszik égetés. És enlékül nem valósulhat meg fogyás. Kalória defici nélkül, vagyis visszafogot, helyes táplálkozás hiányában pedig edzhetsz Te bármennyit, semmi nem fog történni. Csak viszonyítás képppen, a félmaratonon 2010 kcal-t égettem el, de rohantam, mint a nyúl 1óra 48 percen át gyors tempóban. Ez kb anyi, mint egy pizza és egy nagy pohár kóla. Ugye értitek, mit szeretnék ebből kihozni?
A fogyókúra szó pedig úgy marhaság, ahogy van. Mert a kérdésem az, mit csináljon az ember lánya, ha letelik az X nap? Ez olyan, mint a szerelmes film. Összejönek a párok, nagy csókjelenet és vége. Na de mi lesz utána? Erre senki nem készít fel. Így járunk egy Kisbaba születésénél is. Megszületik a Pici, boldog vagy, egészséges Ő is, Te is, aztán hazajöttök a kórházból és ott állsz tehetetlenül - legalábbis én így voltam ezzel - és kb. azt sem tudod, hogy akkor most betegyem az ágyába, vagy ringassam, vagy etessem meg. És még mindig sír, pedig már mindent megtettem, hát most mi lesz.
No, ezt fogjuk megtanulni a 4 hét alatt a Szerezd Vissza a Tested Programban. Azt, hogy hogyan tudod menedzselni a testsúlyodat, illetve hogyan tudsz egy Család és baba/babák mellett is tartható sportos életvitelt kialakítani Magadnak.
Csapjunk bele Csajok, mert higgyétek el, hogy a változás bennetek van! :)

Itt meg a Facebook oldal, ahol elérheted a versenyzőket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése